DSC_7288.jpg
 

Event

WERELDKEUKEN

Haarlem

WERELDSE VERBINDING door het delen van eten en cultuur

 

Wereldkeuken Event

Bij de Wereldkeuken Haarlem werken mensen van over de hele wereld met elkaar samen als een familie. Naast de meest verrassende en smaakvolle gerechten delen zij graag hun cultuur met jou!

Iedere maand

Een keer per maand organiseren wij het Wereldkeuken Event. Tijdens deze avond delen mensen met verschillende nationaliteiten hun rijke cultuur. Als kok, ober, gastvrouw, gast of performer verzorgen zij jouw hele avond. Toegang kost €22,50. Dit is inclusief een 3-gangen diner en entertainment, exclusief drankjes en reserveringskosten (€2,29).

Reserveren

Wil je tickets kopen voor een Wereldkeuken Event, dan kan dat uitsluitend via boekingssysteem Eventbrite. Tijdens het Event zit je aan lange tafels. Wij maken van tevoren een tafelindeling. Mocht je apart tickets kopen maar graag bij vrienden willen zitten, dan kun je dat doorgeven door een mailtje te sturen naar eten@wereldkeukenhaarlem.nl

Het eerstvolgende Wereldkeuken Event vindt plaats op zaterdag 9 november. Een sfeervolle en bijzondere avond met een werelds 3-gangen diner en muziek tussen de gangen door.

Ons event op zaterdag 14 december staat in het teken van kerst.

Tickets kun je kopen via de buttons rechts.

 

CONTACT

eten@wereldkeukenhaarlem.nl 

ADRES

Wereldkeuken Haarlem

Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

(locatie De Pletterij)

 

Onze Partners

Fotografie op onze site is verzorgd door Suzie Bol, Anouk, Marisa Beretta, Chris de Wal, Haarlemse Evenementen in Beeld en Edo Landwehr.