DSC_7288.jpg
 

EVENTS van
DE WERELDKEUKEN

WERELDSE VERBINDING door het delen van eten en cultuur

 

Verbinding door verwondering tijdens onze events in de Wereldkeuken

Fotografie door ANOUK

In de Wereldkeuken werken mensen van over de hele wereld met elkaar samen als een familie. Naast de meest verrassende, bijzondere en smaakvolle gerechten delen zij graag hun cultuur met jou!

Een keer per maand organiseren wij het Wereldkeuken Event. Tijdens deze avond delen mensen met verschillende nationaliteiten hun rijke cultuur. Als kok, ober, gastvrouw, gast of performer verzorgen zij jouw hele avond. Toegang kost €22,50. Dit is inclusief een 3-gangen diner en entertainment maar exclusief drankjes en reserveringskosten.

Wil je reserveren voor de events, dan kan dat uitsluitend via boekingssysteem Eventbrite. Tijdens het event zit je aan lange tafels. Mocht je apart willen reserveren maar wel graag bij vrienden willen zitten, geef dat dan even via de mail door. Wij maken van tevoren een tafelindeling.

Het eerst volgende event vindt plaats op zaterdag 14 september: onze vrijwilligers laten hun talenten zien! Met een optreden van onze koks Ismail uit Sudan en Simon uit Togo, een modeshow en een expositie met zelfgemaakte kleding en kunst.

Reserveer jouw plaatsen nu middels de reserveringsknoppen rechts!

 

CONTACT

Anne-Marie Gieske
0623 331 221 eten@wereldkeukenhaarlem.nl 

ADRES

Wereldkeuken

Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

(locatie De Pletterij)

 

Werk mee met de Wereldkeuken

In het restaurant van de Wereldkeuken koken Nieuwe Haarlemmers elke donderdag- en vrijdagavond als vrijwilliger de favoriete gerechten uit hun moederland. De Wereldkeuken geeft ze een nieuwe kans als kok, maar ook als gastheer/gastvrouw in de bediening. Het is dé plek in Haarlem voor ontmoetingen met andere culturen. Ervaren vrijwilligers kunnen extra werkervaring opdoen binnen de catering. Ook krijgen zij hier een vergoeding voor hun werkzaamheden. We nodigen u van harte uit voor een kennismaking met onze vrijwilligers op één van onze restaurantavonden.

Als je de Wereldkeuken een goed initiatief vindt en je wilt met ons meewerken, dan kan dat door bij ons te komen eten of door catering af te nemen, maar ook door sponsoring in de vorm van goederen, personele inzet, dienstverlening of door een donatie. Door jouw hulp wordt het mogelijk om meer Nieuwe Haarlemmers te begeleiden beter te integreren en hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Wij betrekken jou en jouw organisatie graag bij de Wereldkeuken. Je bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

We zoeken chef-koks die onze vrijwilligers korte workshops zouden kunnen geven. Denk aan snijtechnieken, hippe decoratie van gerechten, nieuwe kooktechnieken, alles is leuk!

  • We zoeken vervoer voor onze vrijwilligers naar activiteiten.

  • We zoeken begeleiding bij onze handwerk, naaiwerk en kunstgroepen.

  • We zoeken bedrijven met wie we een langdurig samenwerkingsverband kunnen opbouwen, bijvoorbeeld door middel van sollicitatietraining of andere hulp.

  • We kunnen nog zoveel hulp gebruiken!

 
 

Voor meer informatie over de Wereldkeuken kunt u contact opnemen met Mirjam Rentema via 0610449115 (niet voor reserveringen).

NL71TRIO0391026615

Triodos bank t.n.v. Stichting Wereldkeuken

 

Onze partners: