eten 8.jpeg
 

CATERING

WERELDKEUKEN

Haarlem

gerechten vanuit de hele wereld voor elke gelegenheid!

 

Een unieke catering ervaring

Bij de Wereldkeuken Haarlem werken vrijwilligers uit verschillende landen samen en koken zij de meest verrassende en smaakvolle gerechten. Wij serveren wisselend gerechten uit landen als Syrië, Somalië, Ethiopië, Iran, Irak, Pakistan, Dubai, China en Oezbekistan. De gerechten zijn met liefde bereid, en dat proef je! Naast de Wereldkeuken Haarlem verzorgen wij ook catering op maat voor elke gelegenheid in Haarlem maar ook daarbuiten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Onze cateringmogelijkheden zijn eindeloos

Omdat geen feest hetzelfde is, verzorgt de Wereldkeuken Haarlem catering op maat vanaf 20 tot ongeveer 150 personen. Bij je thuis of op locatie maar ook in ons restaurant (max. 24 personen) of in de grote zaal (max. 55 personen). Met onze sfeervolle aankleding kunnen wij van elke locatie een werelds feest maken!

catering met Wereldse gerechten

De koks koken uitsluitend gerechten uit hun eigen land van herkomst. In overleg stellen we het menu met je samen. Naast vlees en vis, hebben we ook vegetarische gerechten, eventuele vleesgerechten zijn altijd halal. Waar mogelijk gebruiken wij verse groenten en kruiden uit onze eigen Wereldtuin in Haarlem.

 

CONTACT

Anne-Marie Gieske (uitsluitend voor reserveringen en catering). Bel tijdens kantooruren 0623331221 of stuur een mail naar eten@wereldkeukenhaarlem.nl 

ADRES

Wereldkeuken Haarlem
Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

(locatie De Pletterij)

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij nemen binnen een werkdag via de mail contact met je op. Mocht je geen mail hebben ontvangen binnen 1 werkdag check dan even je spambox!

 
 
Naam *
Naam
Datum
Datum

CONTACT

Graag hebben wij voorafgaand aan het maken van de offerte telefonisch contact. Vul het formulier links in zodat wij alvast wat informatie hebben en wij bellen u zo spoedig mogelijk!

Onze Partners

Fotografie op onze site is verzorgd door Suzie Bol, Anouk, Marisa Beretta, Chris de Wal, Haarlemse Evenementen in Beeld en Edo Landwehr.