_MG_0877.jpg
 

WERKGROEPEN VAN
DE WERELDKEUKEN

ONTDEK JE TALENTEN & ANDERE CULTUREN

 

Talentontwikkeling binnen een omgeving die voelt als je tweede thuis

Fotografie door ANOUK

In de Wereldkeuken werken mensen van over de hele wereld met elkaar samen als een familie. Naast de werkzaamheden in het restaurant komen zij ook op andere momenten samen in onze diverse werkgroepen.

Wij bieden een fijne plek om zowel je talenten als nieuwe culturen te ontdekken. Er is bijna elke doordeweekse dag wel iets te doen!

Meld je aan via het formulier en kom eens meedoen met één van de werkgroepen:

  • Wereldtuin

  • Wereldnaaiatelier

  • Wereldkunst

  • Wereldsportgroep

 

CONTACT

Mirjam Rentema
0610449115 

ADRES

Wereldkeuken
Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

(locatie De Pletterij)

 

Werk mee met de Wereldkeuken

In het restaurant van de Wereldkeuken Haarlem koken Nieuwe Nederlanders als vrijwilliger elke donderdag- en vrijdagavond, de favoriete gerechten uit hun moederland. De Wereldkeuken geeft ze een nieuwe kans als kok, maar ook als gastheer/gastvrouw in de bediening. Het is dé plek in Haarlem voor ontmoetingen met andere culturen. Ervaren vrijwilligers kunnen extra werkervaring opdoen binnen de catering. Ook krijgen zij hier een vergoeding voor hun werkzaamheden. We nodigen je van harte uit voor een kennismaking met onze vrijwilligers op één van onze restaurantavonden.

Als je de Wereldkeuken een goed initiatief vindt en je wilt met ons meewerken, dan kan dat door bij ons te komen eten of door catering af te nemen, maar ook door sponsoring in de vorm van goederen, personele inzet, dienstverlening of een donatie. Door jouw hulp wordt het mogelijk, om meer Nieuwe Haarlemmers te begeleiden beter te integreren en hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Wij betrekken jou en jouw organisatie graag bij de Wereldkeuken. Je bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

We zoeken chef-koks die onze vrijwilligers korte workshops zouden kunnen geven. Denk aan snijtechnieken, hippe decoratie van gerechten, nieuwe kooktechnieken, alles is leuk!

  • We zoeken vervoer voor onze vrijwilligers naar activiteiten.

  • We zoeken begeleiding bij onze handwerk, naaiwerk en kunstgroepen.

  • We zoeken bedrijven met wie we een langdurig samenwerkingsverband kunnen opbouwen, bijvoorbeeld door middel van sollicitatietraining of andere hulp.

  • We kunnen nog zoveel hulp gebruiken!

 
 

Voor meer informatie over de Wereldkeuken kunt u contact opnemen met Mirjam Rentema via 0610449115 (niet voor reserveringen).

NL71TRIO0391026615

Triodos bank t.n.v. Stichting Wereldkeuken

 

Onze partners