Het-restaurant.jpg
 

CATERING van DE WERELDKEUKEN

Heerlijke en unieke gerechten uit de hele wereld. persoonlijk bereid, geserveerd en gepresenteerd door Nieuwe haarlemmers!

 

Een unieke catering ervaring met ‘verbinding’ als thema

Fotografie door ANOUK

In de Wereldkeuken werken mensen van over de hele wereld bij elkaar als een familie en samen koken zij de meest verrassende, bijzondere en smaakvolle gerechten. Als een ode aan waar zij vandaan komen, als een herinnering aan wat zij achterlieten.

Zo serveren wij telkens wisselend gerechten uit landen als Syrië, Somalië, Ethiopië, Iran, Irak, Dubai, China en Jamaica.

Onze medewerkers stellen zich persoonlijk voor en vertellen welk gerecht zij hebben bereid en waar het gerecht vandaan komt. Hebben uw gasten vragen over de gerechten? Stel ze gerust! Onze mensen komen graag in contact met uw gasten, ze vertellen met liefde meer over hun gerechten en zo oefenen ze ook nog met de Nederlandse taal!

 

CONTACT

Anne-Marie Gieske (uitsluitend voor reserveringen en catering). Bel tijdens kantooruren 0623331221 of stuur een mail naar eten@wereldkeukenhaarlem.nl 

ADRES

Wereldkeuken
Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

(locatie De Pletterij)

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij nemen binnen een werkdag contact met u op.

 
 
Naam *
Naam
Datum
Datum

CONTACT

Voor telefonisch contact kunt u bellen of whatsappen met Anne-Marie Gieske via 0623331221.

 

Werk mee met de Wereldkeuken

In het restaurant van de Wereldkeuken koken Nieuwe Haarlemmers elke donderdag- en vrijdagavond als vrijwilliger de favoriete gerechten uit hun moederland. De Wereldkeuken geeft ze een nieuwe kans als kok, maar ook als gastheer/gastvrouw in de bediening. Het is dé plek in Haarlem voor ontmoetingen met andere culturen. Ervaren vrijwilligers kunnen extra werkervaring opdoen binnen de catering. Ook krijgen zij hier een vergoeding voor hun werkzaamheden. We nodigen je van harte uit voor een kennismaking met onze vrijwilligers op één van onze restaurantavonden.

Als je de Wereldkeuken een goed initiatief vindt en je wilt met ons meewerken, dan kan dat door bij ons te komen eten of door catering af te nemen, maar ook door sponsoring in de vorm van goederen, personele inzet, dienstverlening of door een donatie. Door jouw hulp wordt het mogelijk om meer Nieuwe Haarlemmers te begeleiden beter te integreren en hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Wij betrekken jou en jouw organisatie graag bij de Wereldkeuken. Je bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

We zoeken chef-koks die onze vrijwilligers korte workshops zouden kunnen geven. Denk aan snijtechnieken, hippe decoratie van gerechten, nieuwe kooktechnieken; alles is leuk!

  • We zoeken vervoer voor onze vrijwilligers naar activiteiten.

  • We zoeken begeleiding bij onze handwerk, naaiwerk en kunstgroepen.

  • We zoeken bedrijven met wie we een langdurig samenwerkingsverband kunnen opbouwen, bijvoorbeeld door middel van sollicitatietraining of andere hulp.

  • We kunnen nog zoveel hulp gebruiken!

 
 

Voor meer informatie over de Wereldkeuken kunt u contact opnemen met Mirjam Rentema via 0610449115 (niet voor reserveringen).

NL71TRIO0391026615

Triodos bank t.n.v. Stichting Wereldkeuken

 

Onze partners: