_MG_0877.jpg
 

vrijwilligers

WERELDKEUKEN

Haarlem

ONTDEK JE TALENTEN en ANDERE CULTUREN

 

Talentontwikkeling en ontmoeten binnen een omgeving die voelt als je tweede thuis

Naast de Wereldkeuken Haarlem hebben wij een Wereldtuin waar vrijwilligers samen groenten, bloemen en kruiden kweken die ook gebruikt worden in het restaurant. Ook is er een Wereldnaaiatelier en een Wereldkunstgroep; hier kun je elkaar wekelijks ontmoeten, ervaring opdoen en je talenten ontdekken en ontwikkelen.

Wil je een keer komen kijken of heb je vragen? Vul dan het vrijwilligersformulier in:

  • Wereldtuin (woensdag)

  • Wereldnaaiatelier (maandag)

  • Wereldkunst (maandag)

 

CONTACT

Vragen over de sociale werkgroepen? Bel Mirjam Rentema op
0610449115 (niet voor restaurantreserveringen of catering)

ADRES

Wereldkeuken Haarlem
Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

(locatie De Pletterij)

 

Steun de Wereldkeuken Haarlem

In het restaurant van de Wereldkeuken Haarlem koken Nieuwe Haarlemmers elke donderdag- en vrijdagavond als vrijwilliger de favoriete gerechten uit hun moederland. Wereldkeuken Haarlem geeft ze een nieuwe kans als kok, maar ook als gastheer/gastvrouw in de bediening. Zij doen hierdoor werkervaring op en oefenen de Nederlandse taal. Daarnaast ontmoeten zij elkaar en ontdekken en ontwikkelen zij hun talenten bij de diverse groepen die er naast de Wereldkeuken zijn; de Wereldtuin, het Wereldnaaiatelier en de Wereldkunstgroep.

Ervaren vrijwilligers kunnen extra werkervaring opdoen binnen de catering. Ook krijgen zij een vergoeding voor hun werkzaamheden. We nodigen je van harte uit voor een kennismaking met onze vrijwilligers op één van onze restaurantavonden.

Als je de Wereldkeuken Haarlem een goed initiatief vindt en ons wil steunen, dan kan dat door bij ons te komen eten of door catering af te nemen, maar ook door sponsoring in de vorm van goederen, personele inzet, dienstverlening of door een donatie. Door jouw hulp wordt het mogelijk om meer Nieuwe Haarlemmers te begeleiden beter te integreren en hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

We zoeken ook bedrijven met wie we een langdurig samenwerkingsverband kunnen opbouwen, bijvoorbeeld voor sollicitatietraining of andere hulp. Heb je een ander idee waarmee je ons kunt ondersteunen? Laat het ons weten! Stuur een mail naar eten@haarlemwereldkeuken.nl. We kunnen nog zoveel hulp gebruiken!

 
 

Voor meer informatie over de activiteiten van Wereldkeuken Haarlem kunt u contact opnemen met Mirjam Rentema via 0610449115 (niet voor reserveringen en catering).

NL71TRIO0391026615

Triodos bank t.n.v. Stichting Wereldkeuken

 

Onze partners

Fotografie op onze site is verzorgd door Suzie Bol, Anouk, Marisa Beretta, Chris de Wal, Haarlemse Evenementen in Beeld en Edo Landwehr.