_MG_0877.jpg
 

vrijwilligers

WERELDKEUKEN

Haarlem

ONTDEK JE TALENTEN en ANDERE CULTUREN

 

Talentontwikkeling en ontmoeten binnen een omgeving die voelt als je tweede thuis

Naast de Wereldkeuken Haarlem hebben wij een Wereldtuin waar vrijwilligers samen groenten, bloemen en kruiden kweken die ook gebruikt worden in het restaurant. Ook is er een Wereldnaaiatelier en een Wereldkunstgroep; hier kun je elkaar wekelijks ontmoeten, ervaring opdoen en je talenten ontdekken en ontwikkelen.

Meedoen?

Meld je aan via het formulier:

  • Wereldtuin (woensdag)

  • Wereldnaaiatelier (maandag)

  • Wereldkunst (maandag)

 

CONTACT

Vragen over de sociale werkgroepen? Bel Mirjam Rentema op
0610449115 (niet voor restaurantreserveringen of catering)

ADRES

Wereldkeuken Haarlem
Lange Herenvest 122
2011 BX Haarlem

(locatie De Pletterij)

 

Werk mee met de Wereldkeuken Haarlem

In het restaurant van de Wereldkeuken Haarlem koken Nieuwe Haarlemmers elke donderdag- en vrijdagavond als vrijwilliger de favoriete gerechten uit hun moederland. Wereldkeuken Haarlem geeft ze een nieuwe kans als kok, maar ook als gastheer/gastvrouw in de bediening. Het is dé plek in Haarlem voor ontmoetingen met andere culturen.

Ervaren vrijwilligers kunnen extra werkervaring opdoen binnen de catering. Ook krijgen zij hier een vergoeding voor hun werkzaamheden. We nodigen je van harte uit voor een kennismaking met onze vrijwilligers op één van onze restaurantavonden.

Als je de Wereldkeuken Haarlem een goed initiatief vindt en je wilt met ons meewerken, dan kan dat door bij ons te komen eten of door catering af te nemen, maar ook door sponsoring in de vorm van goederen, personele inzet, dienstverlening of door een donatie. Door jouw hulp wordt het mogelijk om meer Nieuwe Haarlemmers te begeleiden beter te integreren en hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Wij betrekken jou en jouw organisatie graag bij de Wereldkeuken Haarlem. Je bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

We zoeken chef-koks die onze vrijwilligers korte workshops zouden kunnen geven. Denk aan snijtechnieken, hippe decoratie van gerechten, nieuwe kooktechnieken; alles is leuk!

  • We zoeken vervoer voor onze vrijwilligers naar activiteiten.

  • We zoeken begeleiding bij onze handwerk, naaiwerk en kunstgroepen.

  • We zoeken bedrijven met wie we een langdurig samenwerkingsverband kunnen opbouwen, bijvoorbeeld door middel van sollicitatietraining of andere hulp.

  • We kunnen nog zoveel hulp gebruiken!

 
 

Voor meer informatie over de activiteiten van Wereldkeuken Haarlem kunt u contact opnemen met Mirjam Rentema via 0610449115 (niet voor reserveringen en catering).

NL71TRIO0391026615

Triodos bank t.n.v. Stichting Wereldkeuken

 

Onze partners

Fotografie op onze site is verzorgd door Suzie Bol, Anouk, Marisa Beretta, Chris de Wal, Haarlemse Evenementen in Beeld en Edo Landwehr.