Steun ons

Als je Wereldkeuken Haarlem een goed initiatief vindt en je wilt het financieel ondersteunen, dan kan dat door bij ons te komen eten, maar ook door een geldbedrag aan ons over te maken.
Door jouw donatie wordt het mogelijk, om meer Nieuwe Haarlemmers te begeleiden beter te integreren en de kansen op de arbeidsmarkt vergroten. Jouw bijdrage wordt zeer gewaardeerd!

NL71TRIO0391026615 – Triodos bank t.n.v. Stichting Wereldkeuken

Bij onze Wereldkeuken Haarlem koken Nieuwe Haarlemmers als vrijwilliger, de favoriete gerechten uit hun moederland. De Wereldkeuken geeft ze een nieuwe kans als kok, maar ook als gastheer/gastvrouw in de bediening. Het is dé plek in Haarlem voor ontmoetingen met andere culturen.

Naast het restaurant op donderdag en vrijdag cateren wij ook, en daarbij organiseren wij af en toe grote diners. We zijn bezig met het samenstellen van een poule van ervaren koks die graag bij gelegenheid de Wereldkeuken bij staan bij cateringklussen, grote diners en het begeleiden van onze restaurant chefs.

Ook zijn wij op zoek naar chefs die onze keukenpersoneel korte workshops zouden kunnen geven. Denk aan snijtechnieken, hippe decoratie van gerechten, nieuwe kooktechnieken, alles is leuk!

Ben jij degene die wij zoeken, stuur dan een mail naar eten@wereldkeukenhaarlem.nl

 

Wij worden gesteund door: