Steun Wereldkeuken Haarlem

In het restaurant van de Wereldkeuken Haarlem koken Nieuwe Haarlemmers elke donderdag- en vrijdagavond als vrijwilliger de favoriete gerechten uit hun moederland. Wereldkeuken Haarlem geeft ze een nieuwe kans als kok, maar ook als gastheer/gastvrouw in de bediening. Zij doen hierdoor werkervaring op en oefenen de Nederlandse taal. Daarnaast ontmoeten zij elkaar en ontdekken en ontwikkelen zij hun talenten bij de diverse groepen die er naast de Wereldkeuken zijn; de Wereldtuin, het Wereldnaaiatelier en de Wereldkunstgroep.

Ervaren vrijwilligers kunnen extra werkervaring opdoen binnen de catering. Ook krijgen zij een vergoeding voor hun werkzaamheden. We nodigen je van harte uit voor een kennismaking met onze vrijwilligers op één van onze restaurantavonden.

Als je de Wereldkeuken Haarlem een goed initiatief vindt en ons wilt steunen, dan kan dat door bij ons te komen eten of door catering af te nemen, maar ook door sponsoring in de vorm van goederen, personele inzet, dienstverlening of een donatie. Door jouw hulp wordt het mogelijk om meer Nieuwe Haarlemmers te begeleiden beter te integreren en hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

We zoeken ook bedrijven met wie we een langdurig samenwerkingsverband kunnen opbouwen, bijvoorbeeld voor sollicitatietraining of andere hulp. Heb je een ander idee waarmee je ons kunt ondersteunen? Laat het ons weten. We kunnen nog zoveel hulp gebruiken!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam Rentema via 0610449115 of meld je aan via de button.