Steun ons

Misschien vindt u Wereldkeuken Haarlem een goed initiatief en wilt u het financieel ondersteunen. Dat kan door bij ons te komen eten, maar ook door een geldbedrag aan ons over te maken. Dit kan ten name van Stichting Wereldkeuken Haarlem, NL71TRIO0391026615, onder vermelding Donatie Wereld

keuken. Wij stellen uw gebaar zeer op prijs! U maakt het door uw donatie mogelijk dat wij ook mensen uitnodigen waarvoor 15,00 euro voor een diner bezwaarlijk is. Ook wil de Stichting voor de doelgroep kansen op de arbeidsmarkt vergroten door opleidingen te faciliteren en deskundigheid te bevorderen.

NL71TRIO0391026615 – Triodos bank t.n.v. Stichting Wereldkeuken

Wereldkeuken Haarlem zoekt CHEF-KOKS

Wil jij een paar keer per maanden leidinggeven aan een unieke keuken? Wordt dan nu chef-kok bij Wereldkeuken Haarlem.

Wereldkeuken Haarlem is een wekelijks restaurant in de Pletterij in Haarlem. Nieuwe Haarlemmers koken hier als vrijwilliger de favoriete gerechten uit hun moederland, als een ode aan waar zij vandaan komen, als een herinnering aan wat zij achterlieten. De Wereldkeuken geeft ze een nieuwe kans als kok, in de bediening, als gastheer/gastvrouw. Het is dé plek in Haarlem voor ontmoetingen met andere culturen.

Naast het wekelijkse restaurant doen wij ook catering en organiseren wij af en toe grote diners. We zijn bezig met het samenstellen van een poule van chef-koks die graag bij gelegenheid de Wereldkeuken bij staan bij cateringklussen, grote diners en het begeleiden van onze restaurant chef’s.

Ben jij degene die wij zoeken?

Functie-eisen;
– enthousiasme voor dit initiatief
– leiding kunnen geven aan een team amateurkoks

– organisatietalent
– horeca/koks-ervaring
– affiniteit met de vaak kwetsbare doelgroep vluchtelingen/asielzoekers
– flexibiliteit en een open houding
– woonachtig in omgeving Haarlem

We zijn inmiddels zo groot geworden dat we kijken of dit initiatief als restaurant in een eigen pand als sociaal onderneming verder kan.

Voor meer informatie neem contact op met: Mirjam Rentema – T; 06- 10449115 – mrentema@hotmail.com of Janneke van der Vloed – jannekevdvloed@gmail.com

 

Wij worden gesteund door: