Steun ons

Misschien vindt u Wereldkeuken Haarlem een goed initiatief en wilt u het financieel ondersteunen. Dat kan door bij ons te komen eten, maar ook door een geldbedrag aan ons over te maken. Dit kan ten name van Stichting Wereldkeuken Haarlem, NL71TRIO0391026615, onder vermelding Donatie Wereld

keuken. Wij stellen uw gebaar zeer op prijs! U maakt het door uw donatie mogelijk dat wij ook mensen uitnodigen waarvoor 15,00 euro voor een diner bezwaarlijk is. Ook wil de Stichting voor de doelgroep kansen op de arbeidsmarkt vergroten door opleidingen te faciliteren en deskundigheid te bevorderen.

NL71TRIO0391026615 – Triodos bank t.n.v. Stichting Wereldkeuken

Wereldkeuken Haarlem zoekt:

Een Bedrijfsleider

De Wereldkeuken is een startend sociaal restaurant in het centrum van Haarlem. Er wordt een heerlijk driegangenmenu geserveerd, gekookt door nieuwe Haarlemmers. Zij koken als vrijwilliger de favoriete gerechten uit hun moederland als ode aan waar zij vandaan komen, een herinnering aan wat zij achterlieten. Daarnaast wordt er catering geleverd aan organisaties en particulieren en wordt er regelmatig een groot diner georganiseerd. De Wereldkeuken neemt als bruisende smeltkroes voor culturele ontmoeting een belangrijke plek in de Haarlemse gemeenschap in. In de komende jaren wil de Wereldkeuken als sociale onderneming verder professionaliseren.

Als bedrijfsleider verbind je je aan de doelstelling en visie van de Wereldkeuken. Samen met de directeur, chef-kok en het team van vrijwilligers geef je uitvoering aan de doelstelling en visie van de Wereldkeuken. De teamspirit en de kracht van ieders eigen achtergrond en talenten staan voorop.

Wij zoeken een bedrijfsleider met ervaring in de horeca, visie, lef en verfrissende blik die openstaat voor nieuwe dingen. Je bent een sparringpartner voor de directeur. Samen met de chef- kok en de vrijwilligers maak je van het eten een geweldige ervaring voor de bezoekers van het restaurant. Je stuurt aan en zorgt voor een goede en prettige werkomgeving. Je draagt zorg voor PR en pakt administratieve taken op zoals inkoop, rooster maken, opstarten en afsluiten van de kassa, hygiëne controles etc.

Solliciteer nu! Stuur je CV en sollicitatiebrief per mail naar de Wereldkeuken, Mirjam Rentema mrentema@hotmail.com

Wij bieden :

Voor meer informatie, bel : 06 10449115 (vakantie van 23 juni tot 15 juli)

CHEF-KOKS

Wil jij een paar keer per maanden leidinggeven aan een unieke keuken? Wordt dan nu chef-kok bij Wereldkeuken Haarlem.

Wereldkeuken Haarlem is een wekelijks restaurant in de Pletterij in Haarlem. Nieuwe Haarlemmers koken hier als vrijwilliger de favoriete gerechten uit hun moederland, als een ode aan waar zij vandaan komen, als een herinnering aan wat zij achterlieten. De Wereldkeuken geeft ze een nieuwe kans als kok, in de bediening, als gastheer/gastvrouw. Het is dé plek in Haarlem voor ontmoetingen met andere culturen.

Naast het wekelijkse restaurant doen wij ook catering en organiseren wij af en toe grote diners. We zijn bezig met het samenstellen van een poule van chef-koks die graag bij gelegenheid de Wereldkeuken bij staan bij cateringklussen, grote diners en het begeleiden van onze restaurant chef’s.

Ben jij degene die wij zoeken?

Functie-eisen;
– enthousiasme voor dit initiatief
– leiding kunnen geven aan een team amateurkoks

– organisatietalent
– horeca/koks-ervaring
– affiniteit met de vaak kwetsbare doelgroep vluchtelingen/asielzoekers
– flexibiliteit en een open houding
– woonachtig in omgeving Haarlem

We zijn inmiddels zo groot geworden dat we kijken of dit initiatief als restaurant in een eigen pand als sociaal onderneming verder kan.

Voor meer informatie neem contact op met: Mirjam Rentema – T; 06- 10449115 – mrentema@hotmail.com of Janneke van der Vloed – jannekevdvloed@gmail.com

 

Wij worden gesteund door: