Steun ons

Misschien vindt u Wereldkeuken Haarlem een goed initiatief en wilt u het financieel ondersteunen. Dat kan door bij ons te komen eten, maar ook door een geldbedrag aan ons over te maken. Dit kan ten name van Stichting Wereldkeuken Haarlem, NL71TRIO0391026615, onder vermelding Donatie Wereldkeuken. Wij stellen uw gebaar zeer op prijs! Door uw donatie wordt het mogelijk, dat wij ook mensen uitnodigen waarvoor de kosten van een diner niet te dragen zijn. Ook wil de Stichting voor de doelgroep kansen op de arbeidsmarkt vergroten door opleidingen te faciliteren en deskundigheid te bevorderen.

NL71TRIO0391026615 – Triodos bank t.n.v. Stichting Wereldkeuken

Bij onze Wereldkeuken Haarlem koken Nieuwe Haarlemmers als vrijwilliger, de favoriete gerechten uit hun moederland. De Wereldkeuken geeft ze een nieuwe kans als kok, maar ook als gastheer/gastvrouw in de bediening. Het is dé plek in Haarlem voor ontmoetingen met andere culturen.

Naast het wekelijkse restaurant cateren wij ook, en daarbij organiseren wij af en toe grote diners. We zijn bezig met het samenstellen van een poule van ervaren koks die graag bij gelegenheid de Wereldkeuken bij staan bij cateringklussen, grote diners en het begeleiden van onze restaurant chefs.

Ook zijn wij op zoek naar chefs die onze keukenpersoneel korte workshops zouden kunnen geven. Denk aan snijtechnieken, hippe decoratie van gerechten, nieuwe kooktechnieken, alles is leuk!

Ben jij degene die wij zoeken?

Voor meer informatie neem contact op met: Mirjam Rentema – T; 06- 10449115 – of Anne-Marie Gieske T; 06-11030906 of stuur een mail naar eten@wereldkeukenhaarlem.nl

 

Wij worden gesteund door: