Organisatie

Stichting Wereldkeuken Haarlem ondersteunt de werkzaamheden, die enkele jaren geleden begonnen zijn door vrijwilligers van Stem in de Stad, te weten initiatiefneemster Mirjam Rentema en Mike Cowley als chef kok. De werkorganisatie bestaat verder uit een communicatie- en marketingmedewerker en wisselende teams van koks en serveerders. Het bestuur bestaat uit een voorzitter, een secretaris/plaatsvervangend voorzitter en een penningmeester.

De Stichting Wereldkeuken Haarlem heeft als doel om sociaal kwetsbare vluchtelingen, asielzoekers en andere migranten in staat te stellen optimaal hun talenten en capaciteiten te ontplooien, hun sociale netwerk te vergroten en interculturele ontmoetingen te faciliteren. Zij tracht dit doel onder meer te bereiken door middel van het exploiteren van een wereldrestaurant.

Comments are closed.