Nieuws

Van 23 september tot 30 oktober 2016 was de expositie “Alles goed” te zien in het Noord-Hollands Archief in Haarlem, met prachtige foto’s en videomateriaal over de Wereldkeuken van fotograaf Marisa Beretta en kunst gemaakt door vluchtelingen in het atelier van kunstenaar Hans Bossmann.

Er vonden vele activiteiten plaats rondom de expositie, waaronder een Wereldkeuken-diner de luxe, een bijzondere samenwerking met de Toneelschuur tijdens de opvoering Postcard from Aleppo en een feestelijke afsluiting door Orchestre Partout.

Een serie¬†artikelen in de Haarlemmer over de Wereldkeuken geschreven door Jacqueline Wallaart, met foto’s van Marisa Beretta

untitleduntitleduntitleduntitled

class=”alignnone size-large wp-image-370″ src=”http://wereldkeukenhaarlem.nl/wp-content/uploads/2016/02/De-Haarlemmer-mirayweb-02-2016-1-426×1024.jpg” alt=”untitled” width=”426″ height=”1024″ />untitled
untitled
untitled
untitleduntitled

 

April 2015 Stichting de Wereldkeuken ontvangt de Kenau Hasselaersprijs! hier het artikel uit de HRLM 40HRLM

Comments are closed.